Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 19 april 2010

Packa eller inte packa det är frågan?


Det här är nog den snurrigaste semesterstart jag har varit med om. Dunderförkylning, feber, ett vulkanutbrott, inställda flyg och dålig information.....
Italien eller inte, det är fortfarande ovisst......
 Mentalt ställer jag in mig på att det blir sängen och jag den närmaste framtiden. Men för säkerhets skull har jag plockat fram akvarellblocken.......man vet aldrig?

9 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Nej, naturen har sin gång tyvärr, den kan man aldrig "kräva" svar från. Hoppas att askmolnen lättar, har nu fått veta om flera i vår närhet som är strandsatta på olika ställen i Europa.

Lysande ögonblick! sa...

Åh hoppas hoppas hoppas! Tycker du ska ta fram blocken, för säkerhets skull...vem vet kanske händer det något inom kort..?!

Marie-Louise sa...

jag hoppas på att du får åka, det kan vara jobbigt att flyga när man är dunderförkyld, men väl där nere kan du koppla av med dina akvarellfärger. Ha en bra dag.

annsan_s sa...

Hej!
Svar: Det har inte jag vart med om!

Vore kul om du fick fara, krya på dig!

Ha en bra dag.
Kram

Frogprincess sa...

Jag håller tummarna för att du verkligen kommer iväg. OCH att du kryar på dig naturligtvis.

Stina sa...

Nä, det verkar vara svårt att förutse vart askan far, eller om/när den kommer att försvinna. De öppnar flygplatser och sen stänger de igen efter någon timme - dessutom kan de tydligen inte flyga söderut över Europa.
Jag hoppas verkligen att du kommer iväg och att din förkylning ger vika. Jag hade packat väskan och gjort mig redo för avfärd :)

shibby sa...

sv; hehe jo rätt dött i bloggen :/ försöker bli bättre på att uppdatera men kommer alltid något i vägen, som jobb eller sängen haha xD

Veiken sa...

Det verkar ju som det har lättat lite, men man vet aldrig. Dom där vulkanerna lever sitt eget liv och tar ingen hänsyn till människan....Hoppas du kommer iväg - och sedan hem igen på utsatt tid.

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för din snälla kommentar hon blev jätteglad när hon fick se rummet för första gången.
kram Anette