Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



fredag 23 april 2010

Nu har "tanten" kommit igång :)

Välkomna till min köksateljé.......här pågår en process! Igår överst och idag nederst samt kassen med gamla färger på golvet.

12 kommentarer:

Monica sa...

Vad duktig du är!!! Skymtar jag inte lite Toscana längst ner på kassen?...eller. Du verkar gilla blått(jag är också en älskare av den blå färgen) Ha de gott!

Anonym sa...

Jag såg den häromdagen i ett inlägg och idag när den står lutad mot ditt kylskåp ser jag att den målningen är helt underbar......

Monica sa...

Håll i dig! Jag skulle kunna sälja hur mycket smycken som helst...! Men jag har inte gjort det!!! Jag har gett bort till vänner o bekanta. Samt till dem som tyckt om dem. Ja, ja jag vet...det är så dumt. Men jag är ingen affärskvinna & jag är givmild, ödmjuk, tacksam att folk tycker om dem....sån är jag..fattar du? Men jag börjar väl snart inse att något kanske måste göras, de gäller även mina kort, mina oljor, akvareller m.m. Tycker du om ngt spec. smycke, vilken färg m.m. Så får du det kära Blogg vän. Ha en bra kväll önskar den "knäppa" damen. Kram.

Stina sa...

Så stor den är....och faktiskt ännu vackrare på avstånd... Intressant att se hur motiven växer fram... Jag är verkligen imponerad av dina konstverk. Ha en bra helg!

Vicke sa...

du är duktig, jag hoppas att du får en trevlig helg nu

Monica sa...

Oj,oj nu måste jag snabba mig om priser ang mina smycken(cyberrymden är snabb!!!!) hängsmycke 150-300 kr, ring kr 150-250. armband 200-400 kr. Skulpturer mm i glas ca 500 - 3000kr Tavlorna ca 1000kr - 7000kr, beroende storlek,olja, akryl, akvarellm.m.Punkt slut!
Vad jag menade var: att jag ger bort MYCKET till dem jag tycker om!!!!!!!!! Var av DU är en av dessa! Ha det bra.

Monica sa...

Tack snälla du för kommentaren. Jag ska "fixa" ett vackert smycke till dig. Jag tror att jag vet vad du tycker om!!!!!
Det där med att sälja på Bloggen.....du ska veta att jag fått det förslaget många gånger. Har till och med en som är spec. på detta som har erbjudit sig att göra det till mig!!!!! Men kära Ninja - jag är för feg.....vi får se i framtiden. Allt jag gör idag är bara för min EGEN skull, tycker att det är sååååå roligt och ger mig sån glädje. Fattar du vad jag menar?( jag tror du gör det) Ha nu en underbar dag & njut av dagen.

Marie-Louise sa...

Vilka vackra målningar, helt underbara färger och motiv. Vad roligt att kunna måla så där. Rofullt. Ha en bra dag.

Anonym sa...

Fina
Kram
Lassika

Fru Pusselbit sa...

Vilka vackra tavlor! =)

Lysande ögonblick! sa...

Urläckert. Vad duktigt du är. Jag gillade verkligen den som är lutad mot kylskåpet. Vackra färger och underbar för fantastin. :-)

Frogprincess sa...

Fina :-)
Själv kan jag inte måla.... Fast å andra sidan så har jag aldrig försökt.