Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



söndag 18 april 2010

Lugnt var det när vi passerade......

Jag var på Island 2007 och passerade Eyjafjallajökull och de andra vulkanerna. Men då sov de lugnt i sin flerhundraåriga dvala. Tur det......

9 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, med vulkaner vet man aldrig... nu vet man ju inte ens om juli semestern sker eller inte för flyget kan vara nere då med! Bara att hoppas!
:)

Fenixmonas sa...

Ja, lugnet före stormen...nu får vi se när nästa vaknar till liv...de brukar ju vara två som följs åt! Kramiz

Yvonne :-) sa...

Det var ju tråkigt med din ledighet.Krya på dej! Kram!

Lotta sa...

Sv: ah dom e helt underbara att jobba med man får så mkt tillbaka av dom,och dom e så otroligt arbetsvilliga =) så nästa häst blir varmblod det med älskar att jobba med dom drömmen e en gård där jag bara har varmblod som ingen vill ha som jag rider in som ridhästar =)

Kram

Lysande ögonblick! sa...

Otroligt vacker natur.

Det stämmer, marknaden/loppisen är varje lördag på Gärdet och heter Stockholm Weekend Market. Det var första gången i lördags och har inte blivit så stor ännu, men jag tror det kommer att växa med tiden. Tänkte själv ha en bord där om några veckor. :-)

Kram!

http://www.stockholmweekendmarket.se/

Anonym sa...

Det hade varit bra om dom fortsatte att sova, Starling =)

gråvarg sa...

Det är ofattbart stora krafter som ligger och slumrar under ytan. De flesta vulkaner anses som aktiva, och kan i princip få utbrott när som helst. Fast snart är ju en relativ term, och i geologiska mått mätt så är det väl inom några tusen år eller så!

Marie-Louise sa...

vad konstigt med dina kommentarer hos mig, det är ingen annan som har tagit upp problemet??? Hoppas det ordnar sig. kram på dig och krya.

sannof sa...

Jag har alltid velat åka till Island på ridsaffarie.. men det får nog vänta nu..=) Ha det gott..