Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



söndag 31 januari 2010

Det finns vitt och det finns vitt.....

Jag har precis öppnat ett skimrande kuvert.........i kuvertet står det vad jag ska göra den 22 maj i år.
Jag ska gå på bröllop! 


10 kommentarer:

sanno sa...

åå sånt är ju så mysigt... =)

attis sa...

Så mysigt med bröllop. Här sitter jag och tittar ut på det vita som ramlar ner från himlen. Fy så jäkla less man blir på denna kyla och allt snöande. Hoppas din helg verit bra. Ha det bäst.
Kram

Stina sa...

Haha...jodå, visst existerar de – sanningssägarna …Och absolut uppriktighet kan ibland vara svår att tugga i sig. Men de allra flesta människor drar nog till med en vit lögn då och då…
Vem kan exempelvis lova att älska en person i nöd och lust och att vara honom/henne trogen tills döden skiljer dem åt – utan att ljuga?? Det finns tillfällen när jag tycker det är bättre att hålla tyst än att strö kärleksförklaringar omkring sig som inte betyder ett dyft i det långa loppet. JA, jag är sårad och bitter :((
Kram :) Ha en mysig söndagskväll!

blondiie sa...

ÅÅÅÅ bröllops är såååååå kul!
Hade jag med velat gå på!
NJUT!!!!

Anonym sa...

Bröllop är en bra anledning till vitt. Vitt = snö är inte kul längre. Starling =)

annsan_s sa...

Hej!

Det vet jag inte. Hittade receptet på Coop!

rotan sa...

det ser ut som ett popcornträd! Tänk va härligt att ha ett popcornträd....
kram

Lysande ögonblick! sa...

Hej! Jag fick häromdagen en nominering som kreativ blogger från en följare av min blogg. Det ingår att man ska nominera 7 andra bloggar som man gillar. Och de ska sedan skicka vidare nomineringen, du hittar mer info på min blogg. Du gör precis som du vill, det finns inga som helst krav på att nominera vidare. Men jag ville nominerade dig för att jag gillar din blogg. Ha en härlig kväll!

Vicke sa...

vad kul för dig

Jeppsson sa...

Vad roligt! :-D