Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 25 januari 2010

Måndag betyder.....

Antingen att jag har en extra dag ledigt eller att en ny arbetsvecka börjar. Med andra ord så är jag ledig varannan måndag.......vilket inte är så dumt!

Problemet kan vara för mina arbetskamrater att hålla reda på när jag jobbar? Till dem säger jag att jag jobbar jämnt......smart vad?


8 kommentarer:

Monica sa...

Ja, det var ett bra svar. Nu får du "ladda" batterierna för de övriga dagarna i veckan. Har du läst dessa rader av Alf Henriksson?
Trötthet och leda
försvinner på freda
men olust och vånda
är tillbaka på månda
Ha det bra!

Monica sa...

PS glömde säga att fotot var jätte fint!

Yvonne :-) sa...

Ok Varsågod och ta!Ska bli intressant och få se 7 saker om dej..Nattikram!

Vicke sa...

jag är ledig varje måndag och dom övriga dagarna så arbetar jag 10 timmar istället

lassika sa...

Ja det var smart.
Kram

Bitte sa...

Vad kul att du kikade in hos mig och lämnade ett avtryck! :-) Jag ser att du har två bloggar, så jag ska titta in i den andra också.

Det låter härligt att vara ledig varannan måndag, den där extra helgdagen gör jättemycket!

Kramar
Beatrice

attis sa...

Det var rackarns smart*fniss*. Här har vi haft datahaveri några dar. Hoppas nu att datorskrutten vill fungera som den ska. Ha det bäst.
Kramen

gråvarg sa...

Ha! Det är alltid ett trassel, det där.
Jag och brorsan jobbade tvåskift samtidigt ett tag, fast motsatta skiften. Men morsan lyckades aldrig lära sig vem av oss som gick vilket skift, utan ringde alltid vid de mest opraktiska tider!!!