Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 1 mars 2010

Hinner inte fota!

Hinner inte äta! Betong! Betong! Betong! Hjälp! När man blandat till fästmassa och dylikt så är det bara att jobba! Annars hinner det härda innan man är klar! Jag har haft med mig kameran två ggr till kursen nu men inte tagit en enda bild. Man hinner inte ens titta på allt fantastiskt som ens kurskamrater håller på med. Mitt stora fat som jag formade förra gången blev bra. Idag har jag klätt fatet med mosaik av sönderslagna kakelplattor. Det tog tid att hitta den "perfekta" biten. Jag har efter fyra timmars pusslande insett att det är det mosaikläggning går ut på.....nu är maten på spisen för att jag ska få lite till livs innan jag träffar Frisse!

4 kommentarer:

Monica sa...

Vilken tur att du har Frisse. Tror att han är en "lisa för din själ"? Hoppas att du denna gången lät någon annan blanda betongen....så du inte får träningsvärk igen. Själv har jag arbetat med glas idag. Men jag har ingen Frisse som tar ut mig i friska luften.....
Ha en bra kväll.

Lysande ögonblick! sa...

Åh din betongkurs låter jätterolig. Och svår. Hoppas du får dig en riktigt härlig tur ikväll.

Frogprincess sa...

Du får ta bilder när de är färdiga!

lassika sa...

Ja det blir en del pysslade när man har med mosaik att göra
Kram