Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



onsdag 10 mars 2010

Solskenspris!


Det passar bra med ett solskenspris nu när vårsolen skiner eller hur? Priset har jag fått av Marielouise som driver bloggen  Mitt Vilorum. Jag delar ut priset till 12 solar som lyser upp bloggvärlden, varsågoda!


Dela gärna ut priset till andra vårsolar!

12 kommentarer:

Evisen sa...

Tusen tack! Den behövde jag idag! Kram!

Lysande ögonblick! sa...

Åh det tackar jag för. :-)You made my day!

Monica sa...

Ja du, jag har fått den tidigare. Men nu är de så att jag är sååååå dum i huvudet & fixar inte in den på min blogg. Fattar du vilken nörd jag är......??? Tycker blomman är så vacker och är så stolt över den- men vad hjälper det? Ha en fortsatt bra dag.

Stina sa...

Grazie mille :)) Gulligt av dig att tänka på mig, jag blir så glad!!

Pia sa...

Grattis!!!

Åh nej, att förstöra en trädgård så där.. Så sorgligt!! Samtidigt så har vi alla olika tycke och smak. Jag har själv bara buskar på baksidan och blommor i krukor. Har varken tid eller intresse av att odla och rensa ogräs! ;o)

Marie-Louise sa...

Hej, ja det är ett mentalt motstånd som man måste övervinna, för att kommma till den punkten att tro på sig själv och känna att jag fixar det här. Det som har känts extra jobbigt är ju att jag är lärare och man ska inte bara bevisa för sig själv och kollegor att man klarar det här man ska också få eleverna att tro på mig. Men som sagt dagen gick bra och jag börjar på 50% i mars nu och sedan heltid i april. Kram

Vicke sa...

grattis till det priset

Monica sa...

Ja ha, nu har jag gjort som du sa....och den ligger så bra bland mina bilder. Nu kommer de SVÅRA, hur får jag den ut i kanten........Du ser att jag har det inte så lätt.....

Monica sa...

Hurra, hurra jag klarade det utan hjälp! Tack snälla söta du. Ha en bra kväll.

Åsa! sa...

Åh tack snälla du! Att du tänkte på mig, så glad jag blir!

NatureFootstep sa...

det var en vacker sol. Väl värd att skickas vidare. :)

lassika sa...

Tack så mycket, men jag orkar inte riktigt än
Kram