Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 15 november 2010

Projektordukens tid är förbi......

Idag blev det definitivt. Projektorns tid i vårt hus är förbi. Borta är magasinen med dior. Ni vet de där som ramlade ur när man famlade i mörkret på redovisningen i skolan. Det är slut på de förtjusta fnissningarna till hastigt ihopplockade uppochnervända bilder. Eller var det på tvären de hamnade?
Vår tjocktv har ikväll burits ut för att aldrig mera återvända. En slimmad LED-tv har ersatt vår gamla trotjänare. Nu är det fritt fram för den digitaliserade världen......
Bilder visar man numera på tv.......bildspel gör man proffsigt och enkelt i datorn, sedan kopplar man några sladdar och voilá! Där kommer semesterbilder i slingor och spiraler accompagnerade av vågor och fågelsång......



Semesterbilder från Kerala i Indien accompagnerade av vågornas musik......

4 kommentarer:

ansepanse sa...

ja, tänk vilken utveckling det har varit! enkelt och fint är det
kramar

Lysande ögonblick! sa...

Utvecklingen har sannerligen gått fort.

Vackra bilder, så vackra bilder.

Yvonne :-) sa...

Ha ha ...nu var du kvick.Men du vet... var och en av oss är unik.Natti natti!

Fenixmonas sa...

Utvecklingens framåtskridande är på både gott o ont...ont för oss otekniska som numera behöver hjälp till det mesta...fast Tv:n har jag faktiskt lyckats att ställa in...hihihi..
Ja, vi var många på middagen, 25, fast en del inte kom...Kramiz