Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



söndag 16 oktober 2011

Sista båtturen på ett tag...

Idag åkte "lillbåten" upp på land. När vi tömt alla vattenledningar, hällt glykol i alla rör, rensat spisar och frostat av frysar, tömt vattentunnor och rensat skåp var det dags att ta den allra sista båtturen för säsongen till varvet. Det var alldeles blankt på havet, solen sken och öarna började skifta färg till orange och gult. Det kändes riktig "lyxigt" att få ta en tur genom en höstsprakande skärgård. För åtta veckor sedan var det tjugotvå grader i vattnet och vi solade och badade på klipporna. Idag var det plusgrader och om åtta veckor är det nog minusgrader. Vi väntar några veckor till innan vi återvänder till ön.... vi väntar tills det åter blir plusgrader.

3 kommentarer:

ansepanse sa...

är det bara åtta veckor sedan :) mm, och då är det ju inte så fruktansvärt långt kvar tills det blir gott igen
kramar

Yvonne :-) sa...

Jaha då är båten uppe på land nu då?Ja det ska vara lättstädat så att man kan använda sin tid till det som är bättre och roligare.. Nattikram!

Fenixmonas sa...

Ja, nu var det nog dax...dax för båtarna att få gå i ide. Vi får hålla oss vakna och ta upp kampen mot kung Bore...Jag hoppas att han försover sig och håller sig borta ett tag till! kramiz!