Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 31 maj 2010

Ingen ledig måndag idag inte....

På jobbet odlar grannen raps, så här vackert gult är det utanför vår barack!


 Strålande solsken.......en härlig dag för parkjobb! Fågelsång, cafébord och diskvecka.......vad kan vara bättre? Mitt på dagen åkte jag ut till Frisse......det är otroligt skönt att sluta klockan ett! På hemvägen var jag duktig och åkte förbi Willy´s........det resulterade i fem sprängfyllda kassar. Det är inte klokt att man ska stoppa i sig allt man bär med sig hem!
Kakor till mannen bredvid......sex paket. Han påpekar ofta att jag ALDRIG handlar kakor.....men nu är det dokumenterat. Får se hur länge de räcker? Han får nämligen ingen hjälp av mig. Jag äter sällan kakor, för jag är inte så förtjust i kakor och bullar.

2 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Är det riktigt sannt att du inte hjälper honom med att äta en ända kaka? Jag har också fått ringa och fråga alla vänner.Nattikram!

Freppsi sa...

Vilket underbart rapsfält - här blommar rapsen för fullt men det är inte sol en enda dag.. snyft.. Apropå betongfatet så skulle jag eg vilja ha ett sådant där gjutet i form av ett rabarberblad men i brist på detta så får hjärtat duga, glaseringen var krakelerad att det såg ut som det var gammalt och det gillar jag!