Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



lördag 20 februari 2010

Jag bangade.....

....ur idag. Enligt väderprognosen ska vinden öka under eftermiddagen och även snöfallet, så jag fegade ur beträffande att ta bilen de tre milen till stallet. Det är första gången i vinter! Frisses matte bor endast några få steg från stallet så hon får ta hand om honom idag. Det är nackdelen med att bo i staden att det är långt till hästen. Ibland blir det inte så allvarligt som meterologerna förutspår men ibland kan det tom vara värre. Ett par ggr när jag hade egen häst var jag nära att köra fast i snödrev och det är inte roligt! Så dagens motion blir att skotta taket i stället!

9 kommentarer:

Monica sa...

Förståndigt att du bangade. Håll dig hemma i detta väder! Ut & skotta, då får du lite motion. Som du ev har sett har jag försökt med de du "lärde" mig i går. Men de blev lite fel....ska göra nytt försök senare.
Ha en riktigt bra dag om var rädd om dig.

ansepanse sa...

precis samma väder här, det är inte roligt att köra fast i snödrivor
SV: jajemensan, jag känner också Masi
ha en fin dag

Fenixmonas sa...

Här har de inte överdrivet i alla fall! Ska se om jag kan ta en liten film efter lunchen...om vi kommer ut!
Nu vet jag hur jag ska göra! Tusen tack!! Kramiz

Fenixmonas sa...

Nu har jag provat och jag har förstått! Tusen tack vännen! kramiz

Vicke sa...

det gjorde du rätt i, jag tog en promenad på en timme i snö och blåst och det var inte så skönt

Marie-Louise sa...

Jag gjorde som du, stannar inne idag. det blir yoga hemma. Ha en bra dag.

Fenixmonas sa...

Hade jag kanske gjort med tiden, men med din hjälp så gick det snabbt! Kraaaam!

Monica sa...

Blev det någon skottning? Ser att du har fullt upp med att lära ut datakunskap. Men du ska veta att jag är tacksam för all hjälp. Om du inte varit ute-gör ett nytt försök......men snöar gör det som bara den...
Kram

Stina sa...

Visst blir man både ledsen och förbannad när man ser sånt - det enda rätta är att anmäla, för djurens skull. Hoppas allt är väl med dig i snöyran och att ni lyckades rädda taket från kollaps. Idag har vi faktiskt haft +3 grader och sol - tö med andra ord :)) Sköt om dig! Kram