Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



tisdag 9 februari 2010

Det finns mycket som är konst!

Naturen är t.ex. full av konst......
Vi har planerat vår kommande utställning på jobbet idag. Det är mycket som ska fixas, tavelfästen, vernissagekort, bilhyra, vem som jobbar vilken dag osv.osv. Lite dråpligheter bjöd också dagen på. Det är tur att jag har lätt för att skratta!

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Javisst är naturen en fantastiskt stor konstnär! Det finns så mycket vackert och ovanligt att se...för de som verkligen ser!! Kramiz

Patrik sa...

Som tur är så har jag nog matteprov oftare än jag krockar. Men nu missade jag provet på grund av att det sammaföll med krocken. För göra provet en annan dag då...

Det finns nog en massa konst i naturen som det verkar. Minns när jag var i norge för en massa år sedan då var det öar i havet med runda hål som det på bilden i klipporna.

Monica sa...

Ja, naturen kan bjuda på oändligt vacker konst.
Du är en "fena" på att hitta de små konstverken. För de är det som är det svåra, att se det vackra i det lilla.
Ha en bra kväll och önskar dig en bra dag i morgon också.

Cicci Bengt sa...

Svar: Mjaaa... jag tycker dom är helt okej. I början smakade dom rätt äckligt... men inge längre :P

Vicke sa...

ja, går man med öppna ögon så ser man en hel del fint

lassika sa...

Här är nere i Timrå vid Sundsvall
Kram

Marie-Louise sa...

Tänk alla om stressar på och missar allt det sköna och vackra. Då är det bra att det finns dem som tar fotografier och visar upp på nätet eller en utställning. Ha en bra dag.