Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 22 februari 2010

Äntligen hemma! Efter en dag då det mesta slutat fungera......

Snökaos från ovan?


Vilken dag! Tunnelbanan fungerade inte, människor var irriterade! Bussarna var proppfulla! SL:s personal var dåligt informerade. Det knuffades, bufflades och skälldes! Vad jag beskriver? Jo, helt vanliga Stockholmare på väg till jobbet. Men så fanns det en annan sorts Stockholmare också, sådana som log åt eländet och började samtala med varandra. Jag som aldrig brukar åka tunnelbana, men för att komma till betongkursen måste jag nyttja allmänna transportmedel. Men just idag av alla dagar fanns det inga...


Ser nästan ut som betong?



Nåväl, jag var inte den enda som med andan i halsen ramlade in på betongkursen. Med spänning kunde jag plocka loss formarna från mina första alster och de blev mycket bättre än väntat! Man fick slipa kanterna på skålen med sandpapper annars var det inte så mycket efterarbete. Nu ska skålen vaxas men det hann jag inte idag. Jag grep mig an med att göra en stor skål som jag ska lägga mosaik i. Det tog mig fyra timmar att forma den...
Kameran var med också, men jag var så "besatt" av skålen att jag varken hann äta eller fota där.....
Jag har fotat en "kudde" som jag tog med mig hem men det är något vajsing på det tekniska för det går bara att ladda upp bilder på min dator ibland. Så ni får ha tålamod......lika mycket som jag har haft hela den här dagen.

Jag missade ett möte på banken pga alla förseníngar men hann med en månskenstur på Frisse innan jag landade här.....och nu är jag trötter!

7 kommentarer:

Marie-Louise sa...

vilken dag du haft, både omtumlande med allt strul med förbindleserna men sedan fick nu engagera dig i kreativitet och andra härligheter. Kram på dig.

Fenixmonas sa...

Förstår att du är trött efter en sådan dag! Fast kanske det kreativa skapandet ändå gav en viss balans av dagen!
Kan du tala om för mig hur jag bär mig åt för att länka!!Kramiz

Anonym sa...

Har sett på nyheterna o hört eländet där på SL
Vad ska man säga om de,man kan nog bara stå o beundra he he. Där kan man se hur folket förändrar sig, under press
Kan va ganska rogivande, kan förstå om man har brådis. Jag tänkte en dag jag ska besöka röda mattan.kram från kaffehörnan

Monica sa...

Vilken dag du haft! Tur att Frisse tog med dig på en månskenstur. Nu kommer du troligen sova gott och jag hoppas att morgondagen blir något lugnare.
PS: "Stockholm" hjälpte mig med Bloggen.

Vicke sa...

ja, det var inte lätt att komma fram igår, jag hoppas att det går bättre idag

attis sa...

Gomorron vännen. Det låter som du fick en tuff dag. Vädret ställer till med mycket elände nu. -25 har vi idag så här blir det inga månskenspromenader. Värken kommer och går. Idag känns det ganska bra. ha det bäst.
Kramen

lassika sa...

Kaos lite över allt söder ut
Kram