Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!måndag 8 februari 2010

Precis vad man behöver!

På jobbet har jag skrivit städscheman. Mycket inspirerande! En lugn tyst skog, fåglar som sjunger och en härlig galopp är precis vad man behöver efter en sådan dag!

11 kommentarer:

Marie-Louise sa...

ooo, det där har alltid lockat mig i tanken, att få galoppera med en häst i naturen. Men jag har aldrig ridit själv. Kan bara tänka mig att det är helt underbart. Ha en trevlig kväll.

Vicke sa...

en härlig vinter bild

lassika sa...

Ja det skulle inte vara så dumt
Kram

Fenixmonas sa...

Vilken underbart vacker bild!
Nej, men jag vill ju så gärna dela med mig av allt underbart i Side!! Menjag fattar inte allt än...hade gjort en sån fin räknare men den har då inte kommit in! Besöksräknaren gick ju bra till sist!Kramiz

Patrik sa...

precis så känns matteboken nu.. så jag läser lite mer bloggar istället :) Men jag har prov imorgon och ligger ett kapitel efter eller två.... Men det går nog bra ändå.

Monica sa...

Kan tänka mig/förstå att det måste vara en underbar känsla att sitta på en häst & galoppera ut i den friska luften. Tankar, trötthet och annnat tjafs som då "bara" flyger iväg. Ser en bild framför mig där du rider ute i det fria. Ha en jätte skön kväll.

Ciliia sa...

Svar: Jaa, dom är mina favoriter =)
Jaaa.. KBT är fruktansvärt bra!!

gråvarg sa...

Riktigt mysigt! :=

gråvarg sa...

Oups, jag är visst inte vaken just nu... Det blev en himla konstig smiley! :D

attis sa...

Så vacker bild. Önskar dej en skön dag.
Kramen

NatureFootstep sa...

vi har en hel del hästar i området. Men jag ser aldrig någon som galopperar. Skrittar gör de. Och någon enstaka gång trav. Så jag undrar ju vilken sorts motion de hästarna får.