Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



fredag 3 september 2010

Tredje gången gillt?

Jag hoppas det. Min Toscana resa närmar sig.......det som från början var tänkt som en åttadagars resa ser ut att växa till en treveckors. Men denna gång ska vi inte bli stoppade av några askmoln, vi tar bilen!
Fast punktering kan man ju få....eller soppatorsk!
På väg ner genom europa ska vi förhoppningsvis hinna med några vinslott och medeltida städer.
Det är bestämt att vi ska passera förbi Pisa och plocka upp mannen bredvid som tar flyget ner.....vilken flygplats vi ska lämna av honom vid är ännu oklart men det löser sig säkert.
Jag ser fram emot att besöka Toscanas kullar, det är en plats jag länge velat besöka.

8 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Åh. Äntligen! Håller tummarna för en härlig och lyckad resa.

Monica sa...

Ninja, äntligen......önskar er nu en trevlig resa. Vi "drar" på måndag.....Provance....penslarna är med!
Kram, kram från mig.

Stina sa...

Jag hoppas att allt går vägen den här gången...och inget ont som inte har nåt gott med sig...nu blir det ju istället en extended version av semestern, inte helt fel kan jag tänka mig. Hoppas du hinner bli av med förkylningen innan du far, tycker absolut att du ska testa kräftmetoden :)
Önskar dig en underbar resa...och ta det lugnt i trafiken... Kramiz

Monica sa...

Datorn följer med......men om den "fungerar" på alla små ställen vet man aldrig. Du anar inte vad detta ska bli underbart....ja, det gör du....Bara "känslan" av att vi båda är "fria".....inte har något datum när vi åker hem......mannen ska skriva bok(har redan börjat)& jag ska måla, måla, måla. Men det är klart att vi även skall göra annat....åka runt, titta på underbara platser. Vår lista över vad vi vill se.....är lååååååång!
Kramen.

Vicke sa...

det låter härligt med en tre veckors tripp, jag hoppas att du får en trevlig helg nu

Fenixmonas sa...

Så härligt! Nej, nu får inga hinder komma ivägen för din resa! Kramiz

Helly på vift sa...

Håller tummarna för att ni får en härlig semesterresa. Jag har några vänner som har ett jättemysigt B&B utanför Florence där jag varit några gånger och det är verkligen superfint runt omkring :) Det borde vara vindruveskördetid snart så ni kanske får se hur det går till oxå :)

Freppsi sa...

Låter underbart, hoppas att det verkligen blir en fantastisk resa för du har ju verkligen fått jobba för att komma dit!! =))