Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



lördag 17 december 2011

Åter Sverige....

.....med mycket i bagaget. I form av upplevelser och intryck. Målet för resan var som sagt Alhambra och här kommer ett smakprov....

Alhambra 2011 on PhotoPeach


11 kommentarer:

Gilla sa...

Tack för den fina bildvisningen. Det var ju så längsen jag var där, så uppdateringen kändes bra. Men bara för ungefär en månad sen såg vi ett program på TV10, där man visade hur man byggde upp Alhambra. Det var också intressant.

Sv: Tack för tipset.

Han som har målat gröngölingen är ungefär 23 år, kommer inte ihåg riktig hur gammal han är. Men han är autist och de brukar ju vara specialister på en del saker. Och hans intresse är just fåglar.

Livet och vardagen sa...

Hoppas ni haft det härligt. Appropå din kommentar hos mig: jag vet att problemet inte ligger hos mig och vi är ca 10 personer som tycker samma. Jag försöker nu leta nytt jobb för att slippa lägga en massa energi där det bara sugs in i ett svart hål.

Hovdamen sa...

Välkommen hem! Hoppas ni haft en bra semester.

Kram

mariaikos sa...

Du har säkert haft en underbar semester-resa.
Välkommen tillbaka .
Kul att få se dina egna bilder sen .
Jag har aldrig hört talas om Alhambra .
Bildspelet var vackert.
Kram ♥

Gardenhouse sa...

Välkommen hem igen!
Ser trevligt och fint ut, kul att du delger oss.
Kram Sussi

Yvonne ♥ sa...

Välkommen tillbaka.Men det fixades med pannan också.Bra att ha kontakter.Pannan är ju som en dator det fixar jag men att plocka isär och kolla "inälvorna" det vågar jag mej inte på.Värre är det att få rum i Göteborg.Alla hotell är bokade.Kram!

Fenixmonas sa...

Så himla vackert! Dock problem att kommentera i bildspelet...vet inte varför...Kramiz

ansepanse sa...

välkommen tillbaka till Sverige igen :) vad mycket vackert du har fått se
kramar

Ciara sa...

Välkommen hem;)
Vilken fantastisk arkitekttur!!
Mycket piller!
Ligger mkt arbete bakom det:)
Ha en bra söndag! Kram/Ciara

Nett sa...

Välkommen tillbaka till kalla Sverige, du ser ut att ha haft en underbar resa. Så underbara bilder du bjuder på. Må så gott!

Chiquita sa...

Va??? Har ni redan hunnit vara iväg... här går det undan... Ay, mitt underbara Alhambra... Hoppas ni har haft en fantastisk resa... ser fram emot fler bilder...