Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



torsdag 24 mars 2011

Kunglig glamour och vardag......

Här var det dåligt med uppdateringarna.....
Mitt Picasaalbum blev fullt så det gick inte att ladda ner bilder och min dator säckade ihop när jag försökte åtgärda det hela. Men nu är det fixat......på mannen bredvids dator som "tål" lite mer.
I tisdags, förra veckan var det full aktivitet på jobbet pga av kungligt besök. Jag tittade till våra tavlor på morgonen och såg till att allt material fanns på vårt informationsbord. Dagen flöt sedan på som vanligt. Våra arbetstagare ville förstås se kronprinsessan och både Säpo och polisen tyckte nog att vi såg rätt ofarliga ut så vi fick stå på första parkett. Kronprinsessan tog sig tid till att både fotograferas och vinka, så våra arbetstagare fick både filmer och bilder att visa för sina föräldrar och kompisar......och kanske även för barnbarnen i framtiden. Gesten var mycket uppskattad av dem...........själv höll jag mig i bakgrunden. Men visst, ett par bilder blev det.....om inte för att dokumentera konstgruppens olika aktiviteter.

Dukat för kunglig lunch....konstgruppens tavlor i bakgrunden.

Buffébord med våra konstnärers alster....

En skymt av kronprinsessan och prinsen fick vi också, de hejade glatt när de passerade....

1 kommentar:

kaffehörnan sa...

Hej du
Så fina bilder du tagit
Normalt sett har bloggen reklam mellan första inlägget, har valt att betala bort det
Och ha möjlighet att sj kunna lägga in om jag vill.
Jo de är bara att ladda upp bilder fritt
Ha de fint
Ska se Sanna i Ystad idag