Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



lördag 26 mars 2011

Tiderna förändras......

Igår. Vi blev bjudna till goda vänner som precis står i begrepp att sälja sitt stora hus. Alla barnen är utflugna. Nya tider stundar. Igår emellertid, var bägge döttrarna hemma och deras bästa väninna. De ville träffa oss. För ett par år sedan var vi "töntiga". Flickornas pappa hade släpat ut sina "jättebomber" till högtalare på altanen och där hade vi "gamlingar" disco till ABBA-låtar så att det ekade mellan träden. Familjen bor som tur är rätt avsides.
- Senildisco! fnyste döttrarna föraktfullt när de kom hem efter en fest på nattkröken.
Igår mötte jag och mannen bredvid ett trevligt gäng ungdomar. Glada och spralliga men ändå med ett visst mått av allvar inombords. Bästa väninnan och hennes man skulle om en vecka åka till USA för en utbildning som när de är klara kan skicka dem vart som helst i världen för att bistå i samhället på den ort där de hamnar. Äldsta dottern har precis träffat sin tilltänkta och flyttat till Göteborg.
För oss var det trevligt att träffa ett så glatt och målinriktat gäng. Och så blev vi bjudna på bröllop i juni!

Än syns spåren av vintern.....
Men snart ser det ut så här.......fagra juni!

1 kommentar:

4U2 sa...

Visst sker det saker när ens barn börjar vilja träffa en eftersom de blivit så stora att de inte bor hemma längre?