Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 16 augusti 2010

Konstigt väder....

Det har vi haft mycket av den här sommaren. Sådana här dimmoln brukar förekomma på våren och hösten i skärgården men mycket sällan sommartid. I år har det sett ut så här ungefär varannan dag. Ibland har de lättat och släppt fram solen under eftermiddagen, men det kunde lika gärna bli regn utav dem. Vackert trollskt är det men inte särskilt somrigt......

9 kommentarer:

Anta Snaque sa...

Tack för kommentaren! Du har så fina bilder på din blogg. Himlar, ja, väderbilder överhuvudtaget kan bli helt fantastiska.

Åsa! sa...

En riktig höstbild. Hoppas ni kan få en fin sensommar.

Yvonne :-) sa...

Jag brukar kunna hålla någotsånär reda på blommorna,men man kan ju missa.Vad då varannan dag,här har det skiftat varje timme.Sol,blåst,kvalmigt och regn.Man har fått haft solbrillor i ena handen och paraply i den andra jackan innom räckhåll.Kram!

Monica sa...

Ninja, det är "bara" att le åt vädret.....konstigt....inte ens meteorologerna fixar det. Ha en bra början på arbetsveckan. Kram

Lysande ögonblick! sa...

Hej. Hoppas ni har haft det bra. Välkommen tillbaka. :-)

VITA NYANSER sa...

Härligt att kunna få fina foton i det underliga vädret = )!

Kram L-L

Vicke sa...

ja, det är mycke som inte stämmer när man ser vad som sker på vår planet

bokhyllan sa...

Otroligt vacker bild du fångat med din kamera!

Helly på vift sa...

Om jag förstått det rätt så var sommaren väldigt kort hemma i Sverige. Synd efter en så kall vinter. Hade gärna skickat lite värme härifrån för här är det varmt så det räcker till och blir över.

Kram från ett soligt Sicilien.