Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



söndag 15 augusti 2010

Starta upp igen....och bli rutig?

Det tar ett par dagar att starta upp ett hem som legat nere i fem veckor. Kylskåpet som ekade tomt igår har fyllts med varor till bristningsgränsen....
Ska vi äta upp allt det där? Ja, man kan ju undra när man ser alla kassar vi släpat ut från stormarknaden.
Tvättmaskinen behövde medel för att kunna sluka all tvätt.....men nu brummar den förnöjt i badrummet ackompanjerad av torktumlaren.
Gräset ska klippas, blommor ska vattnas, nycklar ska hämtas......
Nu börjar det igen.......
Vadå? Vardagen......det mer inrutade livet.


Men det betyder egentligen bara att man inte kan ligga här riktigt lika länge.....

5 kommentarer:

Jeppsson sa...

Ser jättemysigt ut med hängmattan under träden.

Vicke sa...

man kommer fort in i den grå vardagen igen, jag hoppas att du får en fin kväll

Yvonne :-) sa...

Jag är pensionär och då har man mycket att göra.Kanske inte så inrutat men ändå mycket att göra.Fred.A var en duktig dansare han skulle jag vilja ha dansat med.Kram!

Stina sa...

Jo, visst är det trögt att komma igång efter en lång semester, men man brukar vänja sig ganska snabbt trots allt. Det krävs ju en rutig vardag för att man ska uppskatta den randiga ledigheten :)

Jag tycker också att getingar och bin är ovanligt ilskna i år, har aldrig blivit attackerad på det sättet förr. Jag är glad för att jag inte är allergisk, då hade hela jag varit svullen (vilket jag kanske är, men det beror mer på allt gott jag stoppat i mig den senaste tiden..haha..). Mina bett är snart en vecka gamla och börjar anta en blå/lila färg, men är fortfarande maffiga och stenhårda, samt kliar nåt enormt emellanåt. Lycka till på jobbet imorgon...eller du kanske börjar med en fridag :)

Frogprincess sa...

Egentligen är det ganska så skönt när man kommer tillbaka till rutinerna.