Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 4 oktober 2010

Sen italiensk natt...

Jag har lyckats logga in pa hotellets dator....
Inte helt enkelt med alla turister som vill surfa, men nu ar endast jag och nattportieren vakna....
Toscana har infriat alla mina forvantningar.....det ar endast vadret som kunde ha varit battre. Det ar typiskt svenskt sommarvader nar det ar ostadigt. Men det ar otroligt vackert anda.
Nu forstar jag fargerna Burnt Sienna och Raw Sienna battre. De kommer ju fran jorden har. Jordfarger ar vad Toscana bjuder pa sa har ars......alla nyanser av brunt och till det blagra himmel.
Jag fotar och fotar......hoppas jag ska fa tid att mala ocksa. Men det ar svart att hitta platser att stanna till pa....jag undrar om ordet rastplats finns pa italienska?

7 kommentarer:

Monica sa...

Ninja, vad roligt att "höra" från Dig! Tänk att du är i ditt Paradis Toscana....njut av färgprakten och var rädd om Dig!
Höstkram från mig.

MICKAN sa...

Halloj! Vad roligt att läsa att du har det bra. Det ska bli spännande att se dina fotografier sen. Jag har fortfarande semester och det är så skönt.

Vicke sa...

kul att få några rader av dig

Lysande ögonblick! sa...

Så kul att höra från dig. Härligt att Toscana har infriat dina förväntningar, hoppas det bara blir bättre och bättre. En stor kram!

Betsy sa...

Det later som du har det fantastiskt. Hoppas att vadret blir battre. Haha, var bara tvungen att testa att skriva utan prickar. =)

Åsa! sa...

Så roligt att du tar dig tid att blogga lite! Ser fram emot dina bilder.

Semester & Mat sa...

Va roligt att du kom över en data och delar med dig av resan.
Ser sedan framemot att se bilder från resan, så man själv kan drömma sig bort.

Ha en fortsatt trevlig semester!