Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 25 oktober 2010

Underbara lediga måndag......

Våra underbara vänner från Kenya har flyttat hem till Eskilstuna. De flyttade hem i november förra året och varje gång de har haft möjlighet att träffa oss så har vi varit på resande fot. Men idag så klaffade det. Vi hälsade på dem i Kenya 2002 och det var minst sagt en spännande resa.....
Vi tältade bland lejon, dansade med massaier, upplevde flodhästslagsmål utanför tältet och mycket mycket mer......
Våra vänner som tillbringat 28 respektive 16 år i Kenya säger att under de tre veckor vi var där, upplevde de mer än de någonsin gjort i Afrika. Så vi har mycket att tala om när vi träffas......
Medan grabbarna tittade på bilder och diskuterade den senaste digitalkamerautrustningen, återupplevde vi kvinnor våra minnen till massage med lavendeldoft och Bocelli.
Ja, ni hör ju själva vilka som gjorde det bästa valet.
Bocelli fick mig att åter tänka på Toscanas vingårdar och vad passar bättre än att avsluta dagen med att knapra på en bit Peccoriniost till ett glas rött?



När man passerat Alperna ligger Toscana inte allt för långt bort.....

6 kommentarer:

Stina sa...

Du menar inte att du sitter och häller i dig rödvin en måndag? Haha...det gör du alldeles rätt i. Massage...lavendel...mmmmm...låter hur härligt som helst...också rödvin till det :))
Ha en fortsatt skön kväll!

Lysande ögonblick! sa...

åh så underbart. Låter som en väldigt spännande resa. Är väldigt nyfiken på Kenya. Och Toscana. Och...ja, du fattar. Vackra bilder som alltid. Njut av kvällen och fina vänner.

Kram

Monica sa...

Härligt Ninja med en ledig dag. Sedan få "fylla" den med bla. möten medgamla vänner.
Må väl och var rädd om dig!

Anonym sa...

oj vilka fina bilder :d

sv. precis ^^

Adara - teckningar, foton, drömmar sa...

Fina bilder! :)

C-line sa...

Vilka vackra bilder & Vilka fina bloggar du har! =]