Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



onsdag 23 februari 2011

Vill du verkligen förpassa denna till papperskorgen?

Svar ja. Jag har städat i arkivet. Det kan behövas. Jag har så mycket bilder. En del finns i många exemplar. Nu har jag sorterat i mapparna. Och raderat eller deletat som det kallas nuförtiden. Förr var städa arkivet lika med att städa bokhyllan och lådorna samt sortera pärmarna. Nu finns det ett dammfritt digitalt arkiv att hålla ordning på också. Inget damm och ingen sopbil som behöver hämta soporna. Men tidskrävande kan det vara. En tidskrävande manick är den allt den här datorn.

Jag köpte amaryllislökar på rea för en dryg vecka sedan.  Nu har de slagit ut. Precis lagom till min förkylning så jag hinner njuta extra mycket av dem.


Och ute är det vackert vinterväder......




3 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Visst blir det många bilder och mycket tid. :)

År så fin amaryllis.

Monica sa...

Ninja, det är bara "tanten".....som fortfarande har pärmar,fotoalbum.....sortera i dator arkivet?????......dammar bokhyllorna gör jag också. Mannen har klippbok dvs. artiklar han skrivit under 40 år som journalist. Dessa limmas på vita blad......fattar du att vi är stenålders....
Krya på dig och kvällskram från mig.

Åsa! sa...

Nog kan det behöva städas på datorn också mellan varven! Hoppas du är bättre från din förkylning?