Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



lördag 15 januari 2011

Att få ogjorda saker gjorda....

Igår var det min första lediga fredag, den första av många........och den blev inte alls så  fridfull som på denna bild. En sovmorgon hann jag med innan en mängd bestyr skulle uträttas. Jag hann inte sätta mig framför datorn alls. Men en stund i soffan med en räkmacka och ett gott vitt vin blev det innan sängen kallade. Man måste ju fira sin första "lediga" fredag. Sedan är frågan hur denna extra ledighet bäst ska utnyttjas? Man kan använda den till en del hushållsbestyr så att helgen kan ägnas åt att umgås med vänner. Man kan använda tiden till en sömninvestering när det behövs. Sedan kan man lägga in en önskedag då man gör precis det man har lust till och ibland kan det vara skönt att förlänga helgen med ett resmål någonstans........
Den första ägnades åt att få ogjorda saker gjorda.......och det känns rätt bra nu så här efteråt!

4 kommentarer:

ansepanse sa...

det där med att få ogjorda saker gjorda tycker jag låter jättebra :)
ha en fin lördagkväll - kramr

Monica sa...

Tänk att Ninja tänker sååååå förståndigt ang. sina lediga fredagar.....
Själv har jag åkt pulka nästan hela dagen! Gissa om jag är blå/gul över armar,ben,ryggen...ja hela kroppen+stel som en pinne....*fniss*....är nu nybadad & fräsch som en nyponros.
PS; vacker bild-speglingen i vattnet..wow.

Fenixmonas sa...

Här växer ogjorda saker på hög just nu...däckade helt igår. Tur att gubben är återställd. Kramiz

Vicke sa...

Jag tror att jag snart snor någon av dina fina bilder igen, ha en fin dag nu