Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



torsdag 6 januari 2011

Skruvar kök.....



Vårt IKEA kök började efter fyra år helt plötsligt bete sig underligt. Mystiska bubblor bildades på osannolika ställen som trängde igenom lacken. En skåpdörr gick helt plötsligt inte att stänga. Besiktningsmannen konstaterade fabrikationsfel på luckorna men dörren ansåg han att vi felmonterat och skickade oss en monteringsanvisning. Trots att vi plockade isär delarna och satte ihop dem igen så gick det  inte att stänga dörren. Så vi tog med oss hela dörren till IKEA. Där vägrade de att godta reklamationen för att besiktningsmannen skrivit att vi felmonterat dörren. Vi hävdade att vi inte hade gjort det eftersom den suttit perfekt de första fyra åren. Till slut visade det sig att dörren var skev! Hur den har kunnat bli det helt plötsligt är ett mysterium. Men en ny dörr fick vi i alla fall........och nu ska allt elände på plats igen. IKEA i all ära men krånglar det så krånglar det......

2 kommentarer:

Jeppsson sa...

Skönt att ni fick en ny iaf. Men mystiskt att det funkar i fyra år och sen börjar krångla.

Freppsi sa...

Fast måste ändå säga att det blivit mycket bättre med IKEA. Förr fanns det inte en grej man handlade utan att det fattades ngn liten skruv eller del.. Fint kök, det där gillar jag!