Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



fredag 18 juni 2010

Försemester.....

Försemester kan man ha det? Jag smyger igång med en vecka nu.........vi tänkte åka till Norrland och njuta av alla blommande ängar men prognosen är osäker. Därför ligger Gotland bra till för ett andrahandsval. Förra året var vi också på väg norrut före midsommar men det bara vräkte ner regn norröver då.......så vi åkte till småland istället. Att det ska vara så svårt att planera i detta land! Blommande sommarängar  finns endast på försommaren och för det mesta regnar de bort.......

Har ni sett norrländska blommande försommarängar? De är så vackra.....men det gäller att pricka in dem,  ungefär vart tionde år när vackert väder och blommor kommer samtidigt. Den här är från Djursdala i småland där vi hamnade istället.
Det här är ingen vanlig fredag! Det är SEMESTER! Jag kan knappt fatta det........

10 kommentarer:

anne sa...

Vi har bara en långhelg i London inbokad till semester men något mer vill jag allt åka iväg på. Vet inte vad bara.

Freppsi sa...

Vad härligt!! Gotland hade jag velat åka till och leta upp de vilda russen!! Åker nog söderut en vecka och solar och badar endast - inte ett enda dugg kultur!!

Monica sa...

Ninja, åk till norrland! Men åk långt upp...varför inte till där jag föddes-Överkalix.
Eller hur var det nu? var de du som varit där....eller? Njut av ledighet och var rädd om dig.Kramar om.

Yvonne :-) sa...

Passa på och njut av din semester.Svar:Ja man får försöka så gott man kan nu.Kram!

Åsa! sa...

Så gott med semester! Och visst blommar ännu blåelden, och vallmo, fast några riktigt fina fält har jag inte sett :(
Vore ju kul om du kom till ön, hoppas ni får plats på båten, det är visst fullt på endel turer iallfall. Känner du för det får du gärna höra av dig!

Chi sa...

Det finns så otroligt många vackra platser i Sverige. Vi har hyrt stuga i Blekinge sista veckan i augusti, håll tummarna för att vädret blir fint för oss.

NatureFootstep sa...

å, det är vackert. Där vill jag gå.

Stina sa...

Inte lätt att veta var i Sverige det vackra vädret finns, inte ens meterologerna har en susning nuförtiden. Här har vi i alla fall ingen sommarvärme att skryta med, i och för sig sol idag men ganska svalt och blåsigt. Tror knappast det bättrar sig till midsommar, det blir antagligen regn...som vanligt alltså :) Jag hoppas din semester blir lyckad ändå - ledighet och miljöombyte sitter ju alltid fint. Ha det så gott var du än hamnar! Kram från Skåne

Fenixmonas sa...

Hoppas verkligen att du prickar rätt och hittar den regnfria platsen på midsommar! Vi är på västkusten och hoppas på lite makrillfiske på midsommardagen. kramiz

Anonym sa...

Ja lite mer sol skulle inte skada
Kram
Lassika