Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!fredag 11 juni 2010

Hästliniment är bra att ha!


Vaknade av en ihållande smärta i axeln. Jag tog en promenad med Frisse igår och han blev rädd och for iväg vid ett tillfälle, sedan bar jag möbler.....
Det tyckte inte mitt muskelfäste i axeln om. Igår kände jag inget utav det men i natt sov jag dåligt. I morse var jag invalido. Som tur är har jag hästliniment kvar......hästliniment med arnika. Under dagen har jag smort in mig flera gånger och nu känns det redan bättre. Jag har haft muskelinflammation tidigare och det gäller att "mota Olle i grind". Hästlininiment kan verkligen göra underverk, nu åker det med i packningen till landet!

Eftersom det här inlägget har blivit ett av de mest sökta på bloggen så gör jag följande tillägg:

Jag använder hästliniment på mig själv vid stukningar och muskelsmärtor. Man bör dock känna till att det är starkare än liniment avsett för människor. Personligen har jag inga negativa erfarenheter av att använda hästliniment. Men om du är känslig måste du prova dig fram.

Hästliniment finns att köpa i hästsportbutiker men går också att skicka efter på nätet. Hästliniment med arnika brukar vara mildare än de som används prestationshöjande för hästar. Det finns flera olika märken att välja bland. Googla på hästliniment så kommer du att hitta flera butiker som säljer dessa produkter.

7 kommentarer:

Stina sa...

Var får man tag på sånt? Granngården kanske...där är jag medlem :) Ha det så härligt på landet, hoppas ni får fint väder. Här har det åskat och regnat hela dagen :(

Helly på Sicilien sa...

Hoppas du mår bättre snart. Inte roligt alls att ha ont

Kram!

Frela sa...

Hästliniment kan man ha till mycket både på djur och människor! Vill man kan man smörja lite någonstans när man är förkyld - åtminstone den sorten vi använder - alla nästäppa försvinner garanterat!! Ha det så skönt på landet - hoppas du har bra väder, vi har storm och ömsom sol och ömsom regn!!

Åsa! sa...

Ja det är verkligen dunder! Hoppas det blir bra nu.

Anonym sa...

Hej vännen
Fy att ha ont i axel, tur du har rediga saker
Nästan som Bamse hade honung
Ha de fint
kram från lilla kaffehörnan

Anonym sa...

Hej, söker hästliniment till min rygg. Var får man tag på drt? Apoteket hsde tidigare, men inte nu längre. Vet du, så ring mig 0707-9138 33.

Anonym sa...

vet någon vart man köper det så sms:a till 0735887327