Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



onsdag 9 juni 2010

Färdig!

Altan på Mallorca

Nu är altanens väggar vitmålade och klara! Det blev ett annat ljus i hela rummet, även sovrummet blev ljusare. I morgon åker vi och hämtar ett "nytt" bord och stolar som vi köpt billigt på blocket.

7 kommentarer:

Åsa! sa...

Visst är det en skön känsla när man väl är färdig!

Monica sa...

Wow, du ska veta att jag noterar att du har ny layout- läcker! Tänk vad "lite färg" gör mycket! bla. nya möbler...*fniss*
Var rädd om dig vännen/Kramar om.

Tigris Predikantan sa...

Tjusigt!
Ja, till ett hotell eller så kunde jag inte åka ... sambon kommer nu hem strax ... han var inte borta SÅ länge *ler*!

Monica sa...

Bra att de kom fram! Slit dem med hälsan, var de hela? Pappren kan du göra egna kort med...det var min tanke...*fniss*.....Det är klart att jag suttit under än korkad Ek.....för jag är ju lite "galen".....ha,ha,
Nä vet du vad: jag har troligen varit en bra sjuksköterska(skryt) som arbetat i många år & har ett antal vidarutbildningar. Men nu har jag ju slutat för något år sedan för att kunna ägna mig åt mitt stora intresse-konst i alla möjliga former. Jag tror/vet att allt har sin tid. Roligt att i många år fått ge så mycket hjälp, glädje till många människor. Men nu är TIDEN bara min & jag "hjälper" mig själv. Fattar du vad jag menar? ja det gör du, för du är en smart Qvinna Ninja. Oj, vad låååångt detta blev. Nu önskar jag dig allt gott, var rädd om dig! Sov Gott och varm ärlig kram från mig.

Jeppsson sa...

Bissen är lite neurotisk på flera grejer... han har fobi för vissa typer av smällar och explosioner (inlägget innan handlade om det). Sen kan han ibland börja vakta en grej helt tvångsmässigt. Han verkar liksom bli rädd för sej själv när han gör det, och om man lyckas kommendera honom att göra nåt annat (t ex gå och hämta apport-bocken) så verkar han helt lättad sen. Vi kallar det för att OCD-vakta, eftersom han gör det fast han egentligen verkar vilja låta bli och skrämmer sej själv.
På så vis är han lite neurotisk.

Fenixmonas sa...

Tänk vad lite färg kan åstadkomma! Härligt med förnyelse! kramiz

Lysande ögonblick! sa...

Åh där kan ni njuta hela sommaren. :-)

Hoppas allt är väl! Kram