Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



fredag 4 juni 2010

Helgens planer......


Helgen började med en lång uteritt i det underbara försommarvädret. I kväll ska jag njuta av lugnet. Eftersom Stockholm denna helg är full av maratonlöpare och nationaldagsfirare så åker jag och en väninna till Trosa i stället. Där ska vi flanera och inta lunch är det tänkt men först ska jag njuta av en skön sovmorgon.

8 kommentarer:

Yvonne:-) sa...

Det är trädgårdsättika man använder.Men man kan inte slå det på blommorna.Kram!

Diana/Decdia sa...

Hur gör du när det är dags för bröllop? Står du på gatan och viftar eller du hyr ut lägenheten för en stor summa? :)

Monica sa...

Men vad härligt att åka till Trosa, denna söta lilla stad. Ta med kameran eller varför inte ditt skissblock. Vilket fall som helst önskar jag dig en jätte skön helg. Visst ja, du får allt upp på Frisse också....*fniss*
PS: Det fungerade! Skickas imorgon.

Monica sa...

Glömde: en stor, varm, ärlig kram från mig.

Jeppsson sa...

När du skriver om hur du är ute och rider låter det så mysigt... blir riktigt sugen på att skaffa mej en pålle. Men det får bli i framtiden i så fall.

Freppsi sa...

Låter härligt, vilken underbar lummig bild!! En plats att bara njuta av och finnas till.. Lyssnar just nu på Ulf Lundells, jag trivs bäst i öppna landskap.. passar helt fantastiskt bra till denna underbara lördagsmorgon!!

Tigris Predikantan sa...

Sommaren är här, solen skiner och min student mår jätte bra!
:)

Ma sa...

Vilken underbar bild. Inte undra på att Du flydde Stockholm idag, med alla maratonlöpare. Nu har jag börjat komma tillrätta på min ny blogg. Adress: http://berattelserochtankar.blogg.se Jag hade särskilt stor fantasi då jag valde bloggnamn. Ha en bra fortsättning på helgen...