Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



fredag 28 september 2012

När man inte ska shoppa hittar man massor.....

Man skulle kunna tro att jag befinner mig i Japan, men den här trappan ligger på Rugen närmare bestämt i badorten Sellin.

När man letar efter något som man behöver hittar man det sällan. Men när man har bestämt sig för att nu ska jag minsann inte handla något, då hittar man massor........
Så var det denna gång jag besökte Tyskland. Karstadt  som är ett "måste" varuhus när man besöker detta land, hade rea. De sålde skinnväskor för under halva priset och dessutom tjugo procent rabatt på det. Så jag kom hem med en snärtig röd.....
Min gamla röda håller på att ge sig, så jag har så att säga hållit ögonen öppna. På sminkavdelningen hittade jag en badrumsspegel. Min gamla föll i golvet för flera år sedan och har inte blivit ersatt. Spegeln har 7 ggr förstoring så man blir nästan rädd när man tittar i den. Men när man väl vant sig vid alla rynkor och strån är den riktigt bra. Skjortor till mannen bredvid hittade jag också, och en topp och en tröja till mig.
Det är kul att köpa kläder utomlands, skönt att slippa Kappahl, HM, Axelssons, Lindex och alla de andra kedjorna med "likadan" kläder. För det ser ju likadant ut vart man en kommer i Sverige numera. Samma köpcenter, samma butiker, samma utbud.......

7 kommentarer:

MARIA I KOS sa...

Men oj vilka trappor ! Rena träningspasset att ta sig upp där .
Kul att du hittade fina och billiga saker .
Ha en fin kväll
Kram ♥

Gilla sa...

Jag kunde verkligen inte tänka mig att det var i Tyskland din bild var tagen. Så tagen blev jag av dessa höga trappor.

Visst är det kul att hitta varor som inte finns här hemma. Du fick ju en del du behövde också.

Sv: Puerto de la Cruz på Tenerife kan jag verkligen rekommendera. Vi har varit där tillsammans nästan 20 gånger och reser ju dit i februari igen.

PS. Du skriver ju också i blogspot. Vilken mall använder du dig av? Jag skulle vilja byta ut mallen i min andra blogg, för jag har tröttnat på den. Hur bär man sig åt att få sån fin bakgrund, som du har. Jag menar naturligtvis inte att jag skulle använda mig av den. Jag hittar inte riktigt i Blogger, sen man bytte. Tacksam för svar, om du vill och orkar.

Kram/Gilla

Augusta sa...

Vet inte om jag skulle vilja titta i din nya spegel, kanske får man en rejäl chock, hihi

Håller med dig, samma affärer, samma stil i alla affärer.

Men har alltid trott att det är dyrt i Tyskland men jag får kanske tänka om.

Trevlig lördag!
Kram

Yvonne sa...

Godmorgon! Kul med saker som inte är dussinsaker.Spegeln hade jag nog inte vågat titta mej i.Här är det full rulle vecka ;-) Ha en bra dag!Morgonkram!

Garde house sa...

Vilken häftig bild! Tänk vad kul det är att resa, se saker och köpa med "nytto prylar" hem som blir till älskade rese minnen, sånt gillar jag skarpt.
Jätte mycket plus för att vara själv med dem också ;)
Trevlig helg!
Sussi

Fenixmonas sa...

Jösses så många trappor...Bra motion, fast jag misstänker att det säkert finns något enklare sätt att ta sig upp...Rätt typiskt det där, att när man inte söker då finner man! Kramiz

Nett sa...

Springa i de trapporna känns garanterat i benen ;) Kul att du shoppade, det är oftast då det är roligast att shoppa då man inte har planerat att göra det.