Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!tisdag 30 oktober 2012

Ett rum med utsikt...


Visst är det härligt med utsikt. Gärna över vatten. Ibland anstränger vi oss extra mycket för att få just det där bordet, eller den där lägenheten.


Men vad betyder en utsikt om man inte har trevligt sällskap.....?

10 kommentarer:

Yvonne sa...

Bra utsikt och gott sällskap är en gåva. ...Det blev fint i badrummet med. Kram!

Renée sa...

Jag har en damm att titta på från mitt köksfönster. När solen glittrar i vattnet på morgonen när man tittar ut blir man inte lite glad!

Monica sa...

Inte mycket utan sällskap. Kan jag säga som bor med utsikt...
Kram och vink spellevink.

Marie-Louise Nilsson sa...

utsikten blir trevligare om man har någon att dela den med. Men om man inte har det, då får man njuta av den i alla fall. :)

lavendia sa...

Jo båda sakerna är viktiga. Men undrar om inte sällskapet är allra viktigast.
Våra tre äppelträd har drabbats av rönnbärsmal (eller ngt annat så äpplena är helt oätliga). Men att bespruta vill vi inte. Hoppas på bättre äppelår nästa år.

soffie sa...

å så vackert vilken utsikt,å sällskapet kombinerat med fin utsikt är en bra kombo det :),svar ;jag undrar vart man kan vända sig för att få skriva recencionerom böcker jag läser ju mellan 3-4 böcker i månaden .kramen

Gilla sa...

Så vackra bilder båda. Den med utsikten ser ju ut som en målad tavla. Utsikten är ju det första man kollar, när man är ute och reser, precis som i Sällskapsresan. Vi skrattar gott åt oss själva, när vi kommer på det.

Sv: Oj, så duktig du är i tillverkningslära. Jag är inte så insatt trots min ålder, så jag borde ha följt med lite bättre.

Becel som dryck har hjälpt åtminstone mig att dra ner på kolestrolhalten i blodet. Maken dricker det också för att det smakar gott.

Kram/Gilla

Fenixmonas sa...

Fin utsikt och bra sällskap är idealiskt, då kan man njuta tillsammans! har litegrann samma tema idag...Kramiz

tankar o bilder sa...

Så sant. Med rätt sällskap blir det ännu vackrare!

Kram

Viola sa...

Ååååååå, så vakkert dette er!! det første bildet fikk meg til å tenke på *et rom med utsikt* tenk å sitte der, skue ut mot det vide hav! =)

herlig med den lille "byfuglen" også!

god helg til deg! :)