Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!söndag 11 november 2012

Gilla november?

Vilsamma, gråa, fuktiga, mörka, dystra november.
Naturen är fortfarande inbjudande, på så sätt att man fortfarande kan röra sig fritt i skog och mark utan att sjunka ner i drivor av snö. Det är inte så kallt ännu, så långkalsongerna får ligga kvar i lådan. Man försöker suga åt sig det ljus som bjuds genom att vara utomhus före klockan fem.

De flesta tycker att november är årets tristaste månad. Jag "jobbar" på att tycka om november. Redan när mannen bredvid och jag började sällskapa påbörjades operation "gilla november".
Därför valde vi att gifta oss denna månad. Vad behövs om inte en fest i november?
Sedan dess har vi firat! Med champagne, goda vänner och goda middagar....
Vi kommer inte att vara sämre detta år!

7 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

Trevligt, hur länge har ni varit gifta? jag menar hur länge har ni jobbat på att gilla november. :) Men det är klart att varje stund har sin tjusning. kram

Yvonne :-) sa...

Ja lampan är praktisk.Det krävs nog handlag för att dreja.Men övning ger färdighet.Kan tänka mej att det kommer att bli en trevlig bröllopsfest. nattakram!

Fenixmonas sa...

Ja, det finns helt klart saker som kan göras för att lysa upp en trist månad...bröllop var en sak...jag har fött två barn den månaden och det var också något fint. Kramiz

Gardenhouse sa...

Ett så fint november ni skapat er!!! Toppen ide att gifta sig då :)
Alla lyckönskningar till er,
Sussi

lavendia sa...

November är ju som den är, så då är det det bästa man kan göra - att gilla. Idag tyckte jag också att november var skön - ensam i skogen.

Renée sa...

Här är det sol idag så detta års november är väl lite blandad tycker jag. Sol, regn, grått, rusk och så lite sol igen.

Åsa! sa...

Visst är det tungt med mörkret, just därför är det viktigt att vara ute så mycket det går när väl ljuset finns där! Så lite festligheter, det piggar alltid upp :)