Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



onsdag 7 november 2012

Min blogg är mitt album....

När jag tar en bild har jag oftast en tanke med den, men det är ju inte säkert att jag kommer ihåg vad, när jag ser bilden igen. Den här bilden såg jag inte ens vad den föreställde ......när jag mixtrat med den.
När jag lade ut den på bloggen såg jag att det var en variant av Sierra Nevada. Jag har så mycket bilder i mitt arkiv. Det här bloggeriet gjorde att jag återupptog mitt fotointresse som legat nere i flera år. Numera är det digitala bilder som gäller. Förr hade man fotoalbum som man "plågade" sina vänner med. Nu finns det mms, facebook, bloggar m.m. för att dela sina bilder med kända och okända.  Och mänskligheten fotar som aldrig förr....
Fördelen med det här sättet är att ni, som tittar in här, väljer om ni vill läsa, titta på bilder eller inte.....
Min blogg är mitt album.....

10 kommentarer:

Oljekritan sa...

Jo jag förstår..samma som min...det är kul, att titta in och se på bilderna...Läser gärna din blogg osso---Jag är inte så haj' på bilder.. är det photoshop?? Kram Karina...ps lyckans dej, som får jobba med konst..

Yvonne ♥ sa...

Häftig bild,jag fick det först till ett par hjulspår i gyttja.Ja man tar mycket mer bilder nu.Vardagsbilder som talar om vad man gör o.s.v.....Sångtexten är mycket gammal.Och så där.. Kul att du har varit med på en guidebroschyr.Nattikram!

Anonym sa...

och visst är det så himla roligt att fotografera! En av mina största hobbier.
Kvällskram

Monica sa...

Jag vill både läsa och titta! så de så....trodde att det var ett foto från månen...?
Min solhatt åker på om ca 40 dagar och blir så till slutet av mars!
Tjingeling och vink vink.

bokhyllan sa...

Delar din tanke. Så är det med min blogg också. Läsa eller bara titta på bilderna, vilket man vill. Det är så det ska vara tycker jag.

Här hos dig läser jag alltid. Kan intelåta bli... :)

Ha nu en riktigt fin torsdag! Kram

ansepanse sa...

mm, jag har också blivit fotointresserad efter att jag började blogga, det är så roligt att ta bilder och sedan föra över dem till datan och titta och välja och ta bort eller spara
kramar

Nett sa...

Visst är det så, så ser jag om min blogg med, eller som en dokumentation i ord och bild :)

lavendia sa...

Jag ser att nästan alla tycker lika om bloggandet. Det har blivit roligt att fotografera och man kan visa bilderna för någon - om någon vill se.
Bilden ser verkligen ut som ett månlandskap.
Fast jag läser faktiskt också, vad du skriver.

messan sa...

Vacker bild och visst är det kul att fota.

soffie sa...

tack för tipset om bloggen den va ju jättebra:) å du är så duktig på att fota det är alltisd lika roligt att titta in hos dej, kramen