Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!



måndag 5 november 2012

Jag har börjat träna.....

Jag tycker det är urtråkigt. Vi tränar Aerobics och Core. Jag svettas, blir trött, får träningsvärk och tycker det ska bli skönt när passet är över.
Normalt sett utövar jag inte aktiviteter som är sköna efteråt. Varför i hela friden ska man ägna sig åt något som är skönt när man har slutat ägna sig åt det? Då kan man lika gärna låta bli och ha det skönt hela tiden....
Mannen bredvid brukar bada kallt, bara för att det är skönt efteråt, när man klivit upp......den aktiviteten har jag aldrig förstått mig på.
Varför ska man bli kall och våt bara för att det är skönt när man slipper det kalla? Man hinner ju inte ens bli ren.....

Varför tränar jag då? Av två skäl.......
För det första, jag kan välja mellan att städa keramiklokalen eller träna på arbetstid.
För det andra, träning är långtidsverkande, träningsvärken håller i sig i flera dagar och nyttan av träningen hjälper min kropp i flera dagar.....
Och hur kul är det att städa en keramiklokal egentligen?

Kallbad, nej tack! Tjugo plus ska det vara........

13 kommentarer:

Livet och vardagen sa...

nej, det där med att njuta efteråt är inte så motiverande. Men att känna sig lite nyttig under tiden:-)

soffie sa...

vilken vacker bild å inget kallbad för mej heller:)va duktig du är som kommer iväg å träna:)

Yvonne :-) sa...

Inget kallbad för mej iheller tack!Då har ni också bra mylla. Jag trodde att du var en av töserna på filmen.Nattikram!

Monica sa...

Håll i dig Ninja: gym 1/veckan, stavgång ca 5 gånger/vecka( drygt 1 timme/tillfälle = Pigg "tant"...*fniss*...Men idag tom i bollen...skruvarna "ramlar" runt i huvudet.
Kram kram kram

Fenixmonas sa...

Nej, inga kallbad här heller...men jag måste komma igång med lite fysisk aktivitet för att bli piggare...för så är det ju att man blir slappare o slöare ju mindre man rör sig. Kramiz

Nyanser av vitt sa...

Träna är så härligt :O)
Ny dator inköpt :O)
Kram AGneta

Gilla sa...

Nej bevare mig väl för kallbad. Det måste vara över 18, för att jag ska trivas, men då måste det vara varmt i luften också.

Träning? Det har jag nästan aldrig ägnat mig åt, trots att jag har en gubbe som har tränat kroppen i över 60 år. Men han börjar få bukfett ändå. Jag har inget.
Gymnastiken i skolan var det värsta jag visste. Men då var det ju av den sorten armar uppåt sträck. Den gamla Linggymnastiken alltså. Det var ingen som hade mesen så ofta som jag eller hade glömt gymnastikpåsen hemma.

Sån är jag. Det står jag för.

Jag gick med som följare till dig i PhotoPeach också. Kul!

Kram/Gilla

Gilla sa...

Jag glömdeju säga att det var en fin kommentar om kossorna.

Kram/Gilla

messan sa...

Jag hade lätt valt precis som du....gillar att träna för att må bra. Core är lika med träningsvärk:).
Kram

ansepanse sa...

hahaha - nej hur roligt är det att städa en keramiklokal? :) i somras badade jag faktiskt i ordentligt kallt vatten men det vill jag inte göra om
kramar

KKvinneblogger sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :)
Så flink du er som trener!

lavendia sa...

Håller med dig till fullo. Även jag har en som plumsar i när det är iskallt i vattnet (för att det är så skönt efteråt).
Jag läste litet kloka ord:"Den som inte tycker att den har tid att träna, får förr eller senare lägga tid på sjukdomar."
Inte bara klokt - skrämmande tycker jag.

Nett sa...

Ja då skulle jag med välja träning, men kallbad skulle ingen få mig att göra.