Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!söndag 12 augusti 2012

Morgonstund har guld i mun....

Vissa morgnar har verkligen det, som den här sommarmorgonen då vi tog båten tidigt till fastlandet för att vi skulle ut och resa.
Andra morgnar har verkligen inte guld i mun.......i morgon t.ex. måste jag gå upp tidigt för att gå till jobbet efter en lång, skön ledighet.
Om det såg ut så här på väg till jobbet hade det kanske varit lättare?

 Gryningsljus över ett spegelblankt hav.....
 Tystnad.....
Guldvatten....
Solen går upp över öarna.....
 Ljuset, stillheten, den blanka tystnaden.......ögonblick av frid. Javisst, har morgonstund guld i mun......8 kommentarer:

lavendia sa...

Vilken tur att man inte är blind. Helt otroliga bilder - så vackert så det nästan gör ont.

Yvonne sa...

Sååå fina bilder!!!!Många missförstånd hade vi sluppit om vi hade följt råden att ta varndras signaler och inte bitas. Kram!

Fenixmonas sa...

Jo, morgonstund har guld i mun, absolut! Fast idag måste jag inta ekorrhjulet igen och återvända ner till stan med all trafik...så långt ifrån semesterutsikten som det går att komma...Kramiz

Nillas Trädgård sa...

Vilka sanslöst vackra vyer :-)
Ja nog vore det lite lättare att åka till jobbet när det finns vackert att titta på, men sen ska man ju ändå tillslut gå in i fabriken. Har jobbat i två veckor nu och det känns som att man aldrig var därifrån...

Jag ber om ursäkt, jag har inte varit inne på din blogg (eller de andra som jag i normala fall läser)och läst på hela sommaren. Bara varit egoistisk och skrivit i min egen. Men nu har jag uppdaterat mig här i från allt till läckra sängbord i betong, kajakresor till handdukar som, jag antar, blir stulna i bland?
Ha en fin dag!

ansepanse sa...

helt ljuvliga bilder :) jo, då har morgonstund guld i mun
kramar

Gardenhouse sa...

Ja mornar är underbara, bara man sovit tillräckligt för att njuta av dom :)
Dina bilder på dem är underbara...
Ha en fin jobb vecka nu då!
Kram Sussi

Nett sa...

Vilka underbara bilder, så skulle alla mornar se ut :)

Fru Pusselbit sa...

Vilka underbara och härliga bilder du lagt ut! Ha det så gott!! =)