Välkommen till min blogg! Här skriver jag om min vardag. En värld av bilder, fotografier, konst, betong, kultur, natur, resor, hästar och en hel massa bokstäver!måndag 20 augusti 2012

Årets semester i korta drag....

Vad bättre kan man göra efter den första (överlevda) arbetsveckan, än att drömma sig tillbaka och erinra sig vad de gångna semesterveckorna hade att bjuda detta år?
Här nedan följer en bildkavalkad som sammanfattar årets begivenheter. Ni kan ju fundera på vad jag har varit med om så kommer en utförligare beskrivning så småningom.......10 kommentarer:

Yvonne sa...

Du har varit med om en hel del under semestern.......Klickern eller vilket ljud men nu använder är en positiv förstärkning.Detta kan man sedan använda för att förstärka det beteende man vill ha fram. Klickerns fördelar är att förstärkningen blir mer exakt. Dels blir tajmingen lättare, dels låter klicket alltid på samma sätt, oavsett om man själv är glad, trött, grinig, rädd osv... Klicket ska alltid följas av en belöning.Klickerträningens principer kan användas för att träna i stort sett alla djur, även om exempelvis belöningen och belöningsmarkören (ofta ett klick, men kan även vara en visselsignal, ett ord, en handsignal eller något annat) varierar. Delfiner på djurparker tränas med klickerträning (här används visselpipa) för att uppträda i shower, och andra djur i djurparkerna kan tränas att acceptera hantering och t.om. sprutor. Även hästar, råttor, katter och kaniner är exempel på djur som klickertränas. TAG-teach kallas en form av klickerträning som används för att träna människor, exempelvis idrottsmän.TAGET FRÅN NÄTET..... Hoppas att du blev klokare! Ha en bra kväll! Kramen!

Marie-Louise Nilsson sa...

Vad mysigt det ser ut, :) En riktig semester med innehåll för alla sinnen ser jag.

brudeblogg sa...

Ser ut som dere har hatt en deilig ferie.
Likte spesielt godt bildet med såpeboblene :)

Fenixmonas sa...

Ser ut som det varit en blandad konfekt...med både hav och land...Säkert har du fått ut det mesta o bästa av din ledighet! Kramiz

ansepanse sa...

vilka vackra semesterbilder :)
kramar

lavendia sa...

Du har åkt allt möjligt. Även flugit i en såpbubbla kanske. Var är piren ifrån?

Åsa! sa...

Ser ut som om din semester varit riktigt lyckad!

Gardenhouse sa...

Vilken trevlig semester med så många roliga färdsätt...
Huset i vattnet ser ju imponerande ut och såpbubblor betyder det bröllop?
Ha en fin tisdag,
Sussi

MARIA I KOS sa...

Härliga semesterbilder !
Jag läste ( NSD ) att ett sånt ånglokståg kommer börja gå här i norr mellan Haparanda och Luelå nästa år .

Kram ♥

Monika Häägg sa...

Är det Varbergs kallbadhus? Fina bilder:)